Opgeleverd: Interieursigning voor Webscale & ezCompany in FAXX-gebouw

FAXX gebouw Signcentral

Midden in het Tilburgse Veemarktkwartier is het nieuwe FAXX-gebouw gerealiseerd, een mooi en zeer duurzaam gebouw dat onderdeel uitmaakt van het ontwikkelingsplan van dit gebied. Ook de plint van de Tivoli-garage en gebouwen aan het Panhuijsenpad zijn onderdeel van het plan. Het gebied wordt een smeltkroes voor de creatieve industrie; een podium voor de creatief-zakelijke sector.

De opdrachtgevers voor de klus in het FAXX-gebouw zijn Webscale en ezCompany. Ze zijn een van de eerste gebruikers van het FAXX-gebouw en schoolvoorbeelden van innovatief & creatief ondernemerschap, precies de gebruiker die past in het FAXX-gebouw.

De klant had zelf al een duidelijke visie van de wens, deze was ook reeds door schetsen in plattegronden en technische tekeningen ondersteund. Wij hebben deze wensen omgezet in een concept en dit concept uitgewerkt tot een ontwerp. Door een prettige samenwerking en duidelijke communicatie door de klant konden wij de wens snel omzetten in een ontwerp klaar voor productie.

Materiaal dat we gebruikt hebben is o.a. zandstraalfolie t.b.v. decoratie glaswanden en signing van de logo’s van beide bedrijven. Daarnaast full-colour wandprints geleverd die ‘larger than life’ zijn! Een van deze prints is gepubliceerd bij een krantenartikel over het FAXX-gebouw, in datzelfde artikel staat deze quote: “Ook het interieur ervaren de kersverse gebruikers letterlijk als ‘een verademing’…”. Wellicht heeft de door Signcentral geleverde interieursigning hier een kleine bijdrage aan geleverd?

wandbehang muurprint airtex

zandstraalfolie etched dusted glass

raamlogo belettering dusted etched glass

fulcolor behang artex

dustedglas logo etchedglass

Comments are closed.