Opgeleverd: Signing festival WOO HAH!

Door WOO HAH! festival zijn wij gevraagd om voor de eerste editie op een nieuwe locatie, het terrein van de Beekse Bergen te Hilvarenbeek,, mee te helpen een aantal decoratieve items te produceren én monteren. Dit bestand uit het wrappen van twee zeecontainers, vloersticker ten behoeve van een skatebaan én het produceren van borden voor de bewegwijzering op het festivalterrein. Dit project begon echter vóór de start van het daadwerkelijke festival met een raambelettering bij Poppodium 013 alwaar wij de aankondiging van het festival door middel van XXL stickers hebben geplakt op een grote en goed zichtbare ruit.

Een aantal weken later kon ‘het echte werk’ beginnen met de signing van WOO HAH! op het festivalterrein. Alwaar wij in totaal 2 stuks 40ft zeecontainers hebben ‘gewrapt’. De ruim 12 meter lange containers hebben wij volledig voorzien van een geprinte visual op sticker. Daarna hebben wij deze op de containers geplakt. Een klus die, door de ‘wafelstructuur’ van de zijkanten, niet eenvoudig is!

Zie hier het proces!

BEFORE:

DURING:

HET ‘GROTE’ MOMENT:

‘THE GATES ARE OPEN!’:

Daarnaast is er tijdens het festival ook een enorme skatebaan gebouwd die ook als (dans)podium, op die skatebaan hebben wij het WOO HAH! logo ‘supersized’ toegepast! In overleg met de skaters en skatebaan bouwers hebben we een folie geselecteerd die goed blijft plakken op de multiplex ondergrond en een weekend skate- en dansgeweld kan weerstaan. Wat nog belangrijker was is de ‘stroefheid’ van de toplaag. Wij hebben de print beschermd met een laminaat speciaal voor toepassingen op de grond en na vele tests een perfecte versie gevonden die niet té glad was zodat de skatewieltjes geen grip hebben en ook niet té stroef was zodat de skatewieltjes er op de sticker meer grip zou zijn dan op de rest van de skatebaan.

HIER ZIE JE ONS AAN HET WERK TIJDENS DE OPBOUW:

EN TIJDENS HET FESTIVAL:

 

Comments are closed.