Opgeleverd: Re-styling exterieur Villa Vivre

folie plakken boeiboord trespa

Evi van Gerwen van Villa Vivre heeft begin 2015 van ons de Startersboost ontvangen. Haar kersverse onderneming kreeg van Signcentral een logo, huisstijl, visitekaartjes en een website. Ondertussen is ook de fysieke locatie van Villa Vivre helemaal klaar om de eerste kinderen te ontvangen (Villa Vivre is een hotel voor chronisch zieke kinderen).

Van binnen is het pand compleet kaal gehaald en is er met oog voor detail een zeer prettige en vrolijke omgeving gecreëerd. De buitenkant van het pand had echter ook wat aandacht nodig, daar heeft Signcentral bij geholpen!

HPL Trespa gevelpanelen boeiboorden plakken folie Signcentral

Het typische jaren ’70 gebouw kenmerkte zich door de speelse lage bouw met grote ‘oversized’ Trespa boeiboorden uitgevoerd in een kleur die niet meer van deze tijd is. De vraag was dan ook of wij d.m.v. ‘wrappen’ met folie deze boeiboorden een nieuwe & aansprekende kleur konden geven. Natuurlijk kunnen wij dat! Samen met Evi hebben wij de kleur bepaald, er is namelijk een enorm kleurpalet aan folie kleuren waar uit te kiezen is. De klant en wij zijn enorm blij met het eindresultaat, het pand ziet er een stuk aantrekkelijker uit nu!

HPL Trespa platen gevelpanelen boeiboorden plakken folie Signcentral

Het plakken van folie op Trepsa heeft ten opzichte van schilderen enkel voordelen! Het grootste voordeel voor de klant is de prijs, folie plakken op HPL of Trespa is goedkoper dan schilderen. Dit omdat het een 1-staps proces is, enkel even ontvetten en de folie kan meteen gemonteerd worden! Bij schilderen op Trepsa dient er vóóraf enorm goed ontvet en geschuurd te worden voordat de primer aangebracht kan worden, na aanbrengen primer dient men nog 1 á 2 maal af te lakken. Daarnaast gebruiken wij enkel folies van hoge kwaliteit met 7 jaar garantie op kleurechtheid, dat durven veel verffabrikanten niet te garanderen.

Montage van folie op HPL of Trespa gevelpanelen is ideaal voor renovatieprojecten! Zelf een pand met veel Trespa gevelbeplating of interesse als schildersbedrijf? Contacteer ons voor meer informatie.

HPL Trespa gevelpanelen boeiboorden plakken folie Signcentral

 

Comments are closed.