Opgeleverd: Signing nieuw kantoor Diagnostiek Brabant

Signcentral Diagnostiek Brabant resized6In samenwerking met 2blend / Walter van Lissum heeft Signcentral het interieur van de nieuwe vestiging van Diagnostiek Brabant aan mogen pakken. De visie van een interieurstylist uitwerken is een extreem gaaf proces geweest waarbij zijn visie én onze creatieve ontwerpkracht & materiaalkennis samen hebben gezorgd voor dit fraaie eindresultaat. Voor ons ook een leerzaam proces waarbij we ‘out-of-the-box’ moesten denken. Waar wij als signspecialisten vaak denken in materiaal en techniek denkt de interieurarchitect / interieurstylist in sfeer én gevoel waarbij hij zich niet  laat beperken en zeker niet de gebaande paden wil bewandelen. Samen dan ook tot een zéér sfeervol eindresultaat gekomen waarbij wij als Signcentral bijvoorbeeld het patroon van het wandbehang terug hebben laten komen in de raambelettering. Daarnaast hebben we de reeds ontwikkelde iconen die de verschillende activiteiten van Diagnostiek Brabant uitbeelden vertaald naar een visuele 3D aankleding van de muur. Ook hebben we met behulp van speciale muurfolie een saaie brandslang omgetoverd tot stethoscoop, zéér toepasselijk voor de klant én het maakt van een visueel onaantrekkelijk gebruiksvoorwerp meteen een leuke gimmick!

Signcentral Diagnostiek Brabant resized5

Signcentral Diagnostiek Brabant resized4Iconen die de verschillende diensten van Diagnostiek Brabant uitbeelden hebben wij toegepast als 3D wand visual. Gefreesd uit 8 mm glanzend wit acrylaat, daarna voorzien van plotfolie.

Signcentral Diagnostiek Brabant resized2Een saaie brandslang omgetoverd tot grappige eye-catcher met behulp van speciale muurfolie.

Signcentral Diagnostiek Brabant resized1Detail van op de op het behang afgestemde ruitfolie, vanuit ontwerp naar productie en montage. Geproduceerd uit zandstraalfolie (etched-glass)

Comments are closed.