Opgeleverd: ‘Geschiedenismuren’ voor jubilerende bedrijven

Foto5verbeterd(2)‘Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen‘ – Otto Frank.

Zonder verleden geen toekomst, wat is er mooier dan de geschiedenis van een bedrijf visueel te maken? Het maakt een doorgaans saaie witte wand niet alleen een ‘eye-catcher’, maar het worden altijd ‘conversationpieces’. Een wand vol informatie om te ontdekken, en soms te herkennen en herinneren. Je missie en visie communiceren krijgt pas écht lading als je ook kunt laten zien waar je vandaan komt…

Case: Het Odulphuslyceum

Bij het Odulphuslyceum een geschiedenismuur gemaakt n.a.v. een opgeleverde verbouwing. Dit om de nieuwe fase in ontwikkeling van de school te vieren zonder het verleden te vergeten. Deze wand is op 1 oktober 2016 groots onthuld tijdens een reünie. Het beschrijft de de bijna 120 jarige geschiedenis van de school vanaf 1899, tot nu. Met een mooie symbool uiterst rechts op de tijdlijn, het heden en vooral de toekomst worden verbeeld door een bombastische collage van leerlingen. De totale wand is 12 meter breed en 2,8 meter hoog, naadloos geproduceerd en geplakt uit 1 geheel.

Geschiedenismuur_Odulhus_Signcentral_1Overzicht geschiedenismuur Het Odulphuslyceum

Geschiedenismuur_Odulhus_Signcentral_3Detail geschiedenismuur Het Odulphuslyceum

Case: De Hazelaar

Ter ere van het 40-jarig bestaan van De Hazelaar hebben wij een geschiedenismuur mogen maken in het restaurant. Dit is het meest gebruikte en de meest centrale plek van het pand. Ook deze wand is feestelijk geopend tijdens de viering van het 40-jarige jubileum. Totaal is deze wand bijna 25 meter breed en hebben we ook een deur onderdeel gemaakt van de wand door deze te voorzien van een geprinte visual. Deze wand is voor de bewoners een leuke en informatieve plek geworden, maar bijvoorbeeld ook voor directie te gebruiken bij rondleidingen.

Signcentral - De Hazelaar De Wever - GeschiedenismuurDetail geschiedenismuur De Hazelaar

Signcentral wandbehang de hazelaar Overzicht geschiedenismuur De Hazelaar

Case: Rabobank Tilburg en omstreken

Bij Rabobank Tilburg en omstreken hebben wij ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan een ‘jubileummuur’ mogen maken. Dit omdat de lokale bank 110 jaar actief is in de omgeving, een historie vanaf 1905! Deze geschiedeniswand is een doorontwikkeling van een boek dat ook ter gelegenheid van dit jubileum uitgegeven werd. Deze wand is bijna 15 meter lang en ook weer uit 1 geheel geproduceerd en gemonteerd, volledig naadloos dus! Deze wand is gesitueerd in ‘Het Werkcafé’, dit is dé centrale plek in het pand waar collega’s elkaar treffen voor koffie of lunch.

Signcentral Rabobank Geschiedenismuur (1)Overzicht geschiedenismuur Rabobank Tilburg en omstreken

Rabobank Geschiedenismuur (4)Detail geschiedenismuur Rabobank Tilburg en omstreken

Comments are closed.