Opgeleverd: Bouwdoek op Markt in ‘s-Hertogenbosch

20141208 Twitter BAMIn opdracht van BAM Schakel en Schrale (onderdeel Koninklijke BAM Groep) hebben we dit doek ingemeten, ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Eetcafe de Druif aan de Markt 13 te ‘s-Hertogenbosch is gevestigd in een schitterend pand met een status als rijksmonument.

Dit pand word gerestaureerd door BAM Schakel en Schrale en Signcentral heeft de opdracht gekregen een bouwdoek te leveren. Bij het ontwerp hebben we doelbewust iets anders willen creëren als de vaak traditioneel vormgegeven bouwdoeken en bouwborden. Het is een doek met een wens voor de feestdagen geworden. Waarbij niet alleen BAM Schakel en Schrale maar ook de onderaannemers Orly/Endevoets, Creemers en Verkoelendak alle Bosschenaren (en andere passanten) fijne feestdagen wensen.

Formaat van het doek is 5100 mm breed en 1900 mm hoog, geprint op frontlit PVC (510 gram p/m2). Het spandoek is rondom gezoomd en voorzien van RVS zeilogen.

Zie hieronder een paar van de ontwerpvoorstellen die we uitgewerkt hebben voor de klant. Signcentral heeft hier het complete project van inmeten op locatie vóór opdracht, het concept & ontwerp, de productie en montage op locatie mogen oppakken. Volwaardig full-service dus! Wij zijn een pragmatisch reclamebureau met ‘feeling’ voor ontwerp, praktisch inzicht voor productie en perfectionistische ‘no-nonsense’ mentaliteit bij montage en oplevering.

Bouwdoek banner spandoek

Heeft u als bouwbedrijf, aannemer, schilder, loodgieter of ander aan de bouw gelieerd bedrijf ook een bouwdoek of bouwbord nodig? Contacteer ons! Wij zorgen dat u zich met impact kunt presenteren.

Comments are closed.