Persbericht: Winnaar ‘Starter van het Kwartaal’

Signcentral

PERSBERICHT DOOR RABOBANK TILBURG E.O.

Signcentral trotse Rabo Starter van het Kwartaal

Drie bloedfanatieke ondernemers. Gezonde spanning. En alle drie vastbesloten om verkozen te worden tot Rabo Starter van het Kwartaal. Nick van de Wiel van Signcentral beet de spits af, gevolgd door Ilse Alexander-van Nieuwamerongen van Frozi Yogi. Mamaliefs met Renata van Son-van Tinteren als boegbeeld, sloot met haar pitch het rijtje af. De verkiezing vond plaats op 30 september bij Interpolis, de tijdelijke huisvesting van onze bank.

Enthousiaste starter met lef

Door het tonen van lef, het bieden van een totaalconcept en zijn enthousiasme stak Nick van de Wiel boven de andere genomineerden uit. En daarmee sleept hij de titel ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ binnen. Nick vertelt opgetogen: ‘Ik ben ontzettend blij. De extra erkenning voor mijn bedrijf, die zegel ‘Starter van het Kwartaal’, die wilde ik zo graag hebben!’ Nick is 30 jaar, een geboren en getogen Tilburger en sinds 1 september de eigenaar van Signcentral. Hij omschrijft zichzelf als een prototype doener die geniet van het ondernemerschap door zelf de spin in zijn eigen ‘Signcentral’ web te zijn.

Experts in exposure

Experts in exposure, dat is waar Signcentral voor staat. Een B2B bedrijf dat grootformaat prints en drukwerk op de meest uiteenlopende media verzorgd. Daarnaast biedt het ontwerp- en conceptontwikkeling aan, het (re)stylen van interieur en tot slot is Signcentral leverancier van alle visuele communicatiemiddelen voor beurzen en evenementen. Een totaalconcept waarmee bedrijven in één keer ontzorgd worden, maar ook kunnen kiezen voor een enkelvoudige oplossing. ‘Bedrijven met impact presenteren. Dat is wat Signcentral waarmaakt’, aldus Nick. Signcentral heeft zichzelf ook al met impact geïntroduceerd door zijn pand aan de Spoorlaan 346 op indrukwekkende wijze aan te kleden in de Signcentral huisstijl. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.signcentral.nl of www.linkedin.com/company/signcentral

Starters ondersteunen
De Starter van het Kwartaal is een initiatief van Rabobank Tilburg en omstreken. Met deze verkiezing willen wij startende ondernemers in het werkgebied extra ondersteunen. De genomineerden worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren via een ‘Elevator Pitch’. De presentatie, originaliteit van het idee en toekomstbestendigheid van het bedrijf zijn enkele elementen waarmee de genomineerden de jury kunnen overtuigen. De winnaar van het kwartaal ontvangt een pr boost in de lokale media.

 

Comments are closed.