Update: Signcentral standhouder op Startersmarkt 2014

 

startersmarkt-banner-groot

Startersmarkt Midden-Brabant
Hét idee voor jouw onderneming is er. Maar wat nu? Waar begin je? Wat moet je regelen voor de Belastingdienst? Hoe maak je een plan? En hoe zet je jezelf op de kaart? Kortom: wat zijn de do’s en dont’s voor een startende ondernemer? Je hoort het tijdens de Startersmarkt Midden-Brabant op zaterdag 1 november van 10:00 tot 14:00 uur. Kom ook!

Wie beter dan ervaren ondernemers kunnen je bij de hand nemen in deze spannende tijd? Daarom wordt de gratis startersdag georganiseerd door JOST, de ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen in de regio Tilburg. Dat doet de vereniging in samenwerking met onder meer de gemeente Tilburg, Rabobank Tilburg eo, Interpolis en De Rooi Pannen. Je krijgt persoonlijk advies van vakspecialisten, kunt interessante workshops volgen en presentaties bijwonen.

Signcentral is er ook om jou te helpen
Wij als Signcentral zijn ook aanwezig met onze stand op de Startersmarkt! Wij als zéér jonge organisatie delen graag deze lessen die wij geleerd hebben. Ook zullen we tijdens de beurs onze ‘Startersboost’ onder de aandacht brengen.

Locatie & tijd
De Startersmarkt Midden-Brabant vindt plaats bij De Rooi Pannen in Tilburg

Doctor Ahausstraat 1
5042 EK Tilburg

Comments are closed.