Persbericht: Signcentral geeft vliegende start cadeau

Signcentrel Startersboost

Persbericht:

Signcentral geeft vliegende start cadeau

Een vliegende start, die maakte expert in exposure Nick van de Wiel. Op 1 september dit jaar richtte hij zijn bedrijf Signcentral op en op 30 september werd hij Rabobank Starter van het kwartaal. “Zo’n start gun ik een andere ondernemer ook. Daarom geef ik een Startersboost weg.”

Nick weet als geen ander wat er komt kijken bij de start van een bedrijf. “Ik werkte hiervoor in loondienst in dezelfde branche maar wilde voor mezelf beginnen. Daarvoor is lef en vertrouwen nodig, en de hulp van anderen. Ik heb het geluk dat ik in mijn netwerk ervaren ondernemers heb die ik altijd kan bellen met een vraag. Als Starter van het Kwartaal kreeg ik bovendien extra ondersteuning van de Rabobank en een hoop exposure. Het heeft mijn onderneming een boost gegeven. Nu is het tijd om een ander op weg te helpen.”

Logo, huisstijl, site, visitekaartjes
Hoe bezorgt hij die starter een vliegende start? “Met een logo, huisstijl, website en visitekaartjes. Op die manier presenteer je een nieuw bedrijf met impact.” Nick is met Signcentral ervaren in het regelen van exposure voor bedrijven. “Van vlaggen tot visitekaartjes en van belettering tot beursstands. Wij regelen het en leveren de beste prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van signs. Daarnaast geven we ook advies over de bedrijfsnaam en de hele huisstijl onder de noemer concept en creatie. Starters die interesse hebben, kunnen zich tot 22 december inschrijven. Op 5 januari 2015 maak ik bekend wie mijn Startersboost wint.”

Startersboost
Wil jij de Startersboost winnen? Meld je aan voor 22 december 2014 via www.signcentral.nl/startersboost

Signcentral
Nick van de Wiel startte 1 september met Signcentral. De dertigjarige ondernemer gebruikt daarmee zijn jarenlange ervaring in de signingbranche voor de exposure van zijn eigen klanten. Zijn doel is ‘ontzorgen’. Bij Signcentral is afspraak altijd afspraak en staat centraal wat de klant écht nodig heeft.

Noot voor redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Nick van de Wiel via nick@signcentral.nl of bel 06-18679378.

Update 22/11/2014, tot nu toe opgenomen in de volgende media:

http://www.regio-business.nl/nieuws/signcentral-tilburg-geeft-vliegende-start-cadeau/

http://tilburg.com/nieuws/signcentral-geeft-vliegende-start-cadeau/

http://www.netwerk-brabant.nl/signcentral-geeft-vliegende-start-cadeau/

 

Startersboost flyer

 

Comments are closed.