In de media: Signcentral in Magazine De T

Signcentral Magazine DeT

BERICHT OVERGENOMEN UIT MAGAZINE DE T:

Signcentral is Starter van het Kwartaal
Hij opereert sinds september als zelfstandig ondernemer in de signing business en is nu al Starter van het Kwartaal. Hoe een latente behoefte tot een goed idee uitgroeide en hoe een goed idee tot een prijs leidde.

Goed verhaal
Afgelopen september stapte Nick van der Wiel binnen bij de Rabobank om een zakelijke rekening te openen. Hij vertelde de dienstdoende medewerkster over zijn onderneming en het verbaasde de medewerkster dat hij een starter was. Nick: “Ze had mijn signing gezien aan de Spoorlaan. Ik zit met mijn bedrijf, SignCentral, op een superlocatie en ik val op met mijn eigen product. Mijn plan kwam bij de jury terecht en voordat ik het wist, was ik genomineerd voor deze prijs.”

Lef en vertrouwen
Het bleef niet bij een nominatie; het werd een heuse eerste prijs. Een opsteker voor de 30-jarige Tilburger: “Ik vind het een eer dat een instituut als de Rabobank achter me staat.” De behoefte om voor zichzelf te beginnen is altijd aanwezig geweest, ook toen hij nog voor een baas werkte. Enkele maanden geleden kreeg hij de kans en hij nam hem met beide handen aan. “Lef en vertrouwen hebben me gebracht waar ik nu ben”, zegt Nick. “Het voelt goed en ik ben er klaar voor om mijn expertise op het gebied van exposure in te zetten en klanten te ontzorgen als het om signing gaat.”

Volg Magazine De T op Facebook: https://www.facebook.com/MagazineDeT

 

 

 

Comments are closed.